Čvc 152021
 

Srdečně vás zvu na setkání s režisérem Zdeňkem Troškou u nás na mlýně v Hradčanech u Prostějova.

Areál pro vás otevíráme v pátek 23.července od třetí hodiny odpolední (pokud jste z daleka a chcete dojet už ve ČT – tak mi napište zprávu a domluvíme se individuálně).

konopnice
Vystoupení pana režiséra je naplánováno na 17:00 a bude zhruba na 90 minut. Poté proběhne autogramiáda a focení s vámi a vašimi stroji.

Od 21:00 je připravené promítání letního kina s programem Slunce, seno, jahody.
Akce je pro všechny příznivce této trilogie a je kids friendly (hrací i zvířecí koutek).

Po celý víkend bude probíhat sraz motocyklů JAWA 350 – zde pro vás připravujeme soutěže rychlostní i dovednostní po celou sobotu. Bude i soutěž krásy původních i zrenovovaných či upravených strojů.

Není to náhodou, že Venca Konopník jezdil ve slavném filmu na stroji JAWA 350/634 – kterému se dneska přezdívá „konopnice„. Tak jsem velmi zvědav, kolik takových strojů dorazí.

Během sobotního dopoledne (11:00) proběhne i malá beseda mých kolegů z MotoKenny, kteří vám ukáží správnou údržbu stroje, nastavení předstihu, našponování řetězu, seřízení karburátoru a další základní úkony, které by řidič motocyklu měl znát a které se bohužel na internetech velmi rozcházejí a současní uživatelé mohou být zmateni. Proto chceme šířit osvětu a jasně ukázat – jak na to. Věřím, že to začínajícím motoristům pomůže a starým pardům lecos připomene. Samozřejmě bude vítaná diskuse.

Po této ukázce bude odjezd do okolí, kde na vás budou čekat 2 soutěžní stanoviště. Na nich můžete předvést schopnosti vašich strojů. Bude se jednat o sprint na 300m a slalom (tady se pojede jízda pravidelnosti) mezi trasou z pneumatik. Vyhlášení nejlepších jezdců proběhne po společném návratu na mlýn v odpoledních hodinách

Přesný program doplním během pár dní a doufám, že se rozjede i předprodej na našem webu www.MotoKenny.cz.

Pokud si chcete zatím objednat lístky, pište prosím na info@motokenny.cz – do předmětu „TROŠKA“ a do zprávy napište prosím kolik lístků si přejete, pošlu vám platební údaje.

POZOR počet lístků je omezen z důvodu kapacity našeho areálu!

Cena lístku na páteční večer:
150Kč v předprodeji
190Kč na místě

Vstupné na celý víkend:
250Kč v předprodeji
290Kč na místě

Pokud budete nocovat ve vlastním stanu, stejně jako na patinovkách, platí se jednorázově 150 Kč a je jedno jestli budete nocovat jednu nebo dvě noci. Částka 150kč se účtuje za osobu starší 18ti let.

Děti do 18 let v doprovodu zákonného zástupce mají vstup zdarma.
Jako naše poděkování všem hasičům, zdravotníkům a policistům a vojákům za skvěle odvedenou práci ať už v době Covidu nebo místech zpustošených tornádem – sleva 50% na vstupné.

Mapa

 Publikoval v 16:10