Pro 012017
 

Vážení přátelé motorismu,

Připravili jsme pro vás kurzy a workshopy, jak si poradit, když si chcete svého veterána opravit či zrenovovat svépomocí doma.

Asi vás hned napadne, proč prozrazujeme svoje know how, tak je to proto, že chceme povznést úroveň renovací v naší zemi. Nechceme si na nic hrát, stále je naším cílem dostat na české silnice další a další krásné stroje.

S  renovacemi máme praxi už nějaký ten rok, takže se s Vámi podělíme o zkušenosti, na co si dát pozor již při rozebírání stroje a že byť se to nezdá, je to nejdůležitější část renovace. Motorku si každý dovede rozebrat na atomy zhruba za tři hodiny, ale důležité je jak při tom postupovat, jak si díly rozdělovat, zjišťovat škody z dob minulých a připravit se jejich SPRÁVNÉ řešení. Při renovaci hraje hlavní roli každý šroubek i sebemenší blbost se počítá a rozděluje na renovaci a „renovaci“.

Dozvíte se, které části je lepší svěřit odborníkům  -soustružení, repas kliky, stáčení bubnů, výbrus, lakování, linkování, repas vidlic, čalounická a které si hravě dovedete udělat v domácích prostorech se základním vybavením domácí dílny – značková golasada a kladivo fakt nestačí. Cílem kurzu je ušetřit Vám peníze za stále opakující se chyby při renovacích, když „si to někdo dělá doma poprvé“ aby se pak nešetřilo na místech, kde se to OPRAVDU nevyplatí.IMG_6193

Jsme připravení Vám odpovědět na veškeré otázky s problémem ve Vaší renovaci nebo pokud se teprve rozhoupáváte, tak poradit se správným výběrem stroje k renovaci a v jaké cenové hladině hledat daný stav.

Řekneme si různé mýty a pověry co kolují po internetech abyste v tom měli jasno.

Čeká na vás speciální blok MotoKenny pro renovaci, kde budete mít v odrážkách sepsaný postup a základní prvky co kontrolovat na stroji, přesně tak, jak to děláme u nás v Kennylandu při našich renovacích strojů JAWA a ČZ.

Na každém kurzu budou i odborníci na slovo vzatí, kteří vám udělají menší přednášku k danému tématu, protože, ruku na srdce, jeden člověk nemůže perfektně umět všechno.

Každý kurz je od 8:00 do cca 16:00  pokud bude potřeba a bude hodně dotazů, může se kurz bezplatně natáhnout až do 19:00. V poledne si zajedeme na společný oběd (meníčko) do nedaleké restaurace.

Cena kurzu je 2999Kč na osobu, minimální počet osob pro pořádání kurzu jsou čtyři. Maximální počet je šest osob, abychom si v klidu řekli vše podstatné. Jestli se do kurzu již nevlezete, tak nevěšte hlavu, budeme postupně přidávat další termíny. Kurz se platí dopředu, pokud jste z daleka a budete chtít zajistit ubytování, mohu zařídit v nedalekém City Hotelu, s jehož služby máme skvělé zkušenosti. Online variantu kurzu zatím neplánujeme.

Kurz se koná v naší renovační dílně v Brně, ulice Brněnská 534 (dobře si naštudujte mapku a cestu k nám, špatně se to hledá, do GPSky si zadejte i číslo domu) Pokud se chcete objednat nebo zakoupit poukaz pro své blízké jako dárek k Vánocům – objednávejte na info@motokenny.cz

Rozborka a třídění motocyklu

Rozborka a třídění motocyklu

Každý kurz bude specializován na daný typ strojů, postupně budeme přidávat i data jednotlivých kurzů:

Kurz JAWA Kývačka/Panelka: 14.12.2017 ( již vyprodáno za zaváděcí cenu 2500kč)

Kurz Skútr Čezeta -Prase: 10.1.2018 (vyprodáno)

Kurz Malorážky JAWA 50 Pionýr: Přesunuto na neurčito. (platí pro modely 05, 20,21,23)

Kurz Splašené trubky S11 + S22 Stadion : Zatím termín není vypsaný. Zájemci se však mohou hlásit na email info@motokenny.cz

Kurz JAWA Pérák + ČZ 125 C: Zatím termín není vypsaný.Zájemci se však mohou hlásit na email info@motokenny.cz

Kurz JAWA 350/634: Zatím termín není vypsaný. Zájemci se však mohou hlásit na email info@motokenny.cz

Pokud byste chtěli individuálně pomoci začít svoji renovaci, nebo „požehnat“ koupi stroje,tak abyste nenaletěli, tak je možné se domluvit. Samořejmosté Vám můžeme pomoci v solo rozborce Vašeho stroje + roztřízení dílů a poradenství. Pište na email: info@motokenny.cz

Náš cíl po kurzu - rozebraný stroj, vše pečlivě roztřízeno a vy plní nových znalostí

Náš cíl po kurzu – rozebraný stroj, vše pečlivě roztřízeno a vy plní nových znalostí

Kenny 1.12.2017

 Publikoval v 19:22