Kvě 032016
 

Srdečně Vás zveme na Setkání historických vozidel, které proběhne na stadionu Za Lužánkami 11.června (sobota) 2016. Přijďte nasát jedinečnou atmosféru kterou poskytne znovu oživený historický stadion přímo v srdci Brna.

Můžete se těšit na celodenní program, kde si bohatě vyhrají a vyběhají vaše ratolesti, soutěž elegance a přehlídku veteránů uvnitř i okolo stadionu čítající 200-300 vozidel (auta, motorky, traktory, autobusy, nákladní auta)

Akce se koná za každého počasí a začínáme hned v 8:00 ráno, kdy si můžete přijít vychutnat snídani v trávě. Přímo na trávníku hřiště o který se vzorně stará Petr Švancara  a „jeho“ sdružení Věříme Zbrojovce. K poslechu Vám bude hrát kapela The Bugles (The Beatles revival) a můžete se kochat najíždějícími veterány. Snídaňové stánky budou po ruce.

Oficiální zahájení akce je v 10:00 po kterém proběhne první přehlídka historické módy a kloboukůDantes Brno.

O hudební podkres  po celý den akce se bude starat rádio KISS HÁDY a o živé vystoupení se postará Petr Bende, VĚRA ŠPINAROVÁ a brněnská kapela Dizzy. Časy, kdy jednotliví interpreti zazní, najdete v PROGRAMU AKCE.

Soutěž Elegance o bílou Jawu 250

Věra Špinarová a Bílá JAWA 250 to je legendární spojení, které zná snad každý. Připravili jsme pro Vás jedinečnou možnost, vyhrát krásný motocykl JAWA 250 Panelka po kompletní renovaci přímo z rukou Věry Špinarové. Motocykl v hodnotě 150 000 Kč věnovaly brněnské renovační dílny Čištení-hliníku a MotoKenny. Autoři se zříkají nároku na honorář. Zakoupením speciálního losu za 49Kč se zapojíte do soutěže a podpoříte tím Masarykův Onkologický ústav. Čím více losů, tím větší šance vyhrát tento legendární stroj i s podpisem Věry Špinarové.

Přihláška do soutěže Elegance

HLAVNÍ VÝHRA: BÍLÁ JAWA 250

HLAVNÍ VÝHRA: BÍLÁ JAWA 250

Po předání Bílé JAWY 250 pokračujeme v druhé části koncertu Věry Špinarové a poté vyhlášením soutěží elegance vystavených veteránů na stadionu a losováním bohaté tomboly o velmi zajímavé věcné ceny.

Sobotní podvečer s vůní benzínu zakončí brněnská kapela Dizzy.

Pro účast v soutěži Elegance prosím vyplňte ON LINE registraci, kde najdete i přesné pokyny pro příjezd a parkování na akci.
On-line registrace

Program

8:00 otevření stadionu pro veřejnost
8:15 snídaně v trávě na stadionu
8:30 koncert The Buggles (The Beatles revival)
8:30-9:45 příjezd a registrace veteránů
10:00 Oficiální zahájení akce
10:20 Přehlídka kloubouků a hist. módy
11:00 ukázka zásahu hasičů
13:00 Petr Bende koncert
14:15 Přehlídka hist. plavek a prádla
14:45 Věra Špinarová koncert 1. část
15:30 losování o bílou JAWU 250
16:00 Věra Špinarová koncert 2. část
17:00 vyhlášení soutěží elegance
17:45 Tombola
19:00 Dizzy koncert
20:00 ukončení akce

Doprovodný program

Jestli jste kochací typ, určitě oceníte vyhlídku na celé Brno, díky společnosti Tomáš Novotný Autojeřáby – kde Vás vytáhneme několik desítek metrů ve speciálnim koši pro 3 osoby. Uvidíte Brno tak, jak jste ho ještě neviděli.

Před stadionem máte možnost vyzkoušet si motokáry Bobycentrum, jak se řídí auto v Autoškole Pelikán, prohlídnout si mažoretky a dozvědět se něco o bezpečné jízdě na motocyklu – včetně jízdních ukázek Motoškola Landa.

Možnost nechat se svést je okolo stadionu historickým autobusem (Karosa ŠL-11), traktorem ale i například Trabantem nebo v sidecaru JAWA. Samozřejmě zcela ZDARMA.Retro autobus ŠL 11

Pokud se chystáte na setkání veteránů a jste mimobrněnští, berte na vědomí, že se okolo stadionu špatně parkuje. Doporučujeme zaparkovat dále od stadionu a využít linek MHD. Nebo nejlépe dorazit na stadion pěšmo.

Na akci si najdou „to svoje“ děti, rodiče i prarodiče, tak neseďte doma a pojďte nasát trochu vůně spáleného benzínu. Počasí je objednáno a těšíme se na Vaši účast.

Bližší info na:

retroteka@motokenny.cz

Produkční Tým MotoKenny s.r.o.

Akce se koná pod záštitou primátora statutárního města Brna Ing. Petra Vokřála a za podpory statutárního města Brna

mapka_web