Říj 062014
 

Malá velká cestovatelka Dominika Gawliczková, známá na sociálních sítích jako Dominika na cestě, která objela Evropu křížem krážem, se vydala tentokráte na hranice Číny. Aby nemusela tankovat co chvíli tak si nechala vyrobit na zakázku nádrž s větším objemem. Ta byla v surovém hliníku a přímo to vybízelo o nějaké pěkné nalakování…

Bylo nám velkým potěšením s Dominikou spolupracovat a nalakovat díly na jejím motocyklu Yamaha Tricker 250 do barev alá “ Gulf “ – tzn blankytně modrá s oranžovým pruhem uprostřed a černou linkou na přechodu barev. Samozřejmě vše byla akce domluvená na poslední chvíli – na celé dílo jsem měl 3 dny, takže jsem si dal ze dvě noční, aby byla motorka  nalakovaná.

Kolega Vladimír se postaral aby byla motorka na cestu nachystaná a spolehlivá. Takže provedl celkovou kontrolu a servis.  Jeho snažení bylo úspěšné, protože zatím není zprávy, že by motorka po cestě zlobila.

Blahopřejeme Dominice k úspěšnému splnění cíle, děkujeme za úžasné cestopisné zprávy a přejeme ještě mnoho výprav do cizích a exotických zemí či kontinentů.

S dovolením Dominiky publikujeme několik fotek její tvorby. Více info a fotky na Facebooku Dominiky na cestě.

 

 Publikoval v 21:40