Čvc 312013
 

Skvělý zákazník a kamarád David si od nás loni nechal nalakovat a poskládat Pařízka. No a když byl hotov, vymýšlelo se, co nového. Volba padla na motorku opačnou Pařízkovi, motorku, na které se dá jezdit i na delší štreku a člověk nepotřebuje týden volna:) Takže třiapůle a hned KONOPNICE. (Kdo nezná – povinně shlédnout Slunce seno a pár facek!)

JAWA 350/634 v metalické červené (za komančů frajeřina, dováželo se to tuším z Rakouska. Jedná se o stříbrný podklad a v bezbarvém laku přimíchaný rudý inkoust pro červený odlesk. Ta barva je prostě brutální.

K renovaci: David nám to dovezl s tím, že za 3 týdny je u nich veterán sraz a chce se tam pochlubit. No co bych to byl za Kennyho, kdybych takovou šibeniční výzvu nepřijal. Tímto se omlouvám všem svým dodavatelům, které jsem honil jako potrefený kozy.

Motorka byla v původním stavu, vesnicky vybydleno, lehce napadeno kutilem domácím. Za jedno odpoledne jsem měl roztřídený věci na: odlak, zinek, přepletení kol, repas vidlic, atd.

Do týdne se mi vše začalo vracet, ale nemohl jsem skládat, bo se komaxit protáhl a dostal jsem rám a podvozek až 5 dní! před srazem.

Začlo skládání, nový čep kyvky, nový tlumiče, vložit motor (s tím se mimo přetěsnění nedělalo nic – bežel jak hodinky) nasadit vidlice atd…

Tak jako při každým skládání sem tam něco chybělo, něco nefungovalo, něco se posr… Ale nakonec vše dobře dopadlo a David na své nově zrenovované třistapadesátce odjížděl v pátek asi v 22 hodin domů. Dojel. A jestli má v nádrži benzín, tak jezdí dodnes a pohádky je kones. :)

 Publikoval v 22:18