Úno 062012
 

Letošní první burza se nenesla v žádném duchu, i ten umrznul:-)

Já, sestřenka Lucka a švára Malejmíša jsme se rozhodli to zkusit i přes varování všech, že sme magoři a že umrznem,

Lucka a míša mají nový eshop www.jawasoucastky.cz – pokud máte doma motorkáře a nevíte co mu dát jako dárek, tam si určitě vyberete…

Před odjezdem jsme si užili super 3D tetris při nakládání dodávky. Přijeli jsme radši v pátek abychom chytli dobrej flek. Díky Etovarovi za podržení místa. Super. Zbytek večera jsme se zahřívali rumem a pivem.

Při vykládání dodávky a chystání stánku, ješte za tmy po šesté ráno bylo 27 pod nulou!! člověk ani nedopil kafe a už mu přimrzalo v hrníčku (viz fotogalerka)

Návštěvnost nic moc, tak půlka co normálně a nikomu se nechtělo moc tahat ruky z pečlivě vyhřátých kapes. Jen nějací mladí kluci z něměcka pořád lítali sem a tam s vlekem a pořád něco nakupovali- dokonce i u mě:)

zjištuji, že je mojš němčina stále lepší, už tam tolik nepletu angličtinu:) takže hlášky „das ist nicht for sale“ se moc nestávají:)

Naštěstí svítíl Oskarárek, takže aspoň pro ten pocit sme se vyhřávali:-).  Ale pořád bylo dost pod nulou….

Co jsem tak vykoukal při pochůzkách, tak zcela mizí plechařina na kejvačky a to hlavně přední blatníky, ty už nejsou. a víc jak pětikilo se nevyplatí za něj dávat. Co se bohužel rozlejzá čím dl tím víc, jsou vetešníci – lidi co prodávají starý šunty za nekřesťanský ceny….

Tetris při balení v tom mrazu po burze byl už fakt devastující ale nakonec jsme šťastně dojeli k večeru domů….

suma sumarum: zima jak v rusku, málo lidí, ale zase jsme viděli. doufám, že Chotusky vyjdou lépe.

Kenny

 

 

 Publikoval v 10:32