Úno 082012
 

Dvě různé společnosti, které spojuje jednak cílová skupina zákazníků, ale i také společná vášeň v Jawách a Čezetách.

 

Logo Moto Kenny Design 

E-shop s náhradními díly a součástkami pro české motocykly JAWA a ČZ

 

Dovolte mi představit JAWAsoučástky.cz

Éšop s náhradními díly pro JAWY ČZty, ale HLAVNĚ bombastický dárky pro motorkáře. Za sebe musím říct, že už se těším na další Vánoce, protože moje žena dostala link  a bude mi dárek vybírat tam… přece jen je potřeba doplňovat kolekci na zdi doma, na zdi doma v kuchyni, na zdi doma v předsíni, na stole doma jako těžítko na prach, na zdi včude možně na dílně atd, prostě všude kde se to normálnímu člověku zdá nepochopitelné. Ale řeknu  vám, když du do práce tak při pohledu na dřevěnou cedulku s malůvkou JAWY, tak nemám lepší den, ale vím, že jsem o den blíže jaru :)

Zpátky k éšopu: vybírat můžete ze sortimentu replikových výrobků. BACHA, nejedná se o nějaké šunty, ale o součástky, které jsou používány při našich renovacích a jsou tudíž vyzkoušené (díry sedí, guma je fakt guma a né plast, chrom se neloupe, nechytá lišku, ložisko ložiskuje a stěrače stírají atd atd …)

Centrování a vyplétání kol

JAWA součástky už vypletli tolik kol, až to pěkný není. Při každě návštěvě u nich si sednu buď na ráfek nebo na krabicu s niplama. Tihle lidičky s kolama fakt uměj a vědí kterej ráfek je dobrej, kterej hází a kterej má na ho*vno chrom.

To davové šílenství, že nejlepší ráfky sou český, čínský, indický s logem jawa, turecký, atd…. napište do jawasoučástky a tam vám řeknou, kterej ráfek, jakej drát s niplem  a kolik to bude stát. A hlavně bude to pořádně udělaný.

Vypletení a centrování samozřejmostí.

Čirou náhodou pokud spatříte lakýrnické vybavení, tak ano, je to ode mě:) Můžete si vybrat z původních odstínů, které pečlivě dohledáváme a domícháváme dle moderních receptur a postupů. Pro ty, kteří si chtějí zastříkat doma, tak si zde můžete pořídit veškeré vybavení, aby se dílo povedlo.  Takže od šmirglu, přes plnič po výše zmíněnou barvu.

Postupy, jak si správně zastříkat brzy uvedeme také. (Prosím neberte to dvojsmyslně) – sme přece dospělí :-)

Takže sečteno a podrtženo, JAWASOUČÁSTKY.CZ patří mojí milé sestře a švagrovi, takže pokud se vám to zdá nějak propojené, tak jo :)

O linkování psát nebudu, protože všechno vozím Lucce (generální ředitelka JAWASOUČÁSTKY- MOJE sestra-pozn. red.) Takže k tomu linkování – když si chcete nechat olakovat motorku, tak ji svěřte do MOTOKENNY DESIGN a linkování necháme udělat, bez problémů.

Takže,  neváhejte a klikejte sem: www.jawasoucastky.cz

Když něco děláte, tak by vás to mělo bavit, aby jste do toho dali maximum. A nás to sakra baví!!!

MOTOKENNY.cz  a  JAWASOUCASTKY.cz

Kenny a Lucka

 Publikoval v 17:06