Kvě 142011
 

Ikdyž člověk dělá co může, nezavděčí se všem, to je jasný. Ale když už s námi chcou nějací zákazníci vydrbat, tak se o to musím podělit.

Zničená skla.

Takhle mi večer po práci drnčí telefon, tak ho ze zvyku zvednu a nestačím se divit. „Vy ste nám zničili všechny skla na autě!!!!“  se ozvalo z druhé strany. Nechápu jak je to možný (to se nám ještě nestalo) tak se slušně omluvím a snažím se paní zklidnit, ať dojede a pořešíme to na místě. Fajn, ještě ten večer dorazí i s přítelem.

Koukám na okna, fakt docela fest poškrabaný, říkám jim: „Když zjistím, že to byla naše chyba, škodu vám proplatíme, není problém, sme lidi a mám na to pojistku.“

1 varianta poškození: Možná, houbu kterou se šamponovala karoserie, se pod houbu dostalo nejake í – ale to by byl poškrabanej i lak – ten není takže tahle varianta vypadá.

2. varianta poškození: Hadrou, kerou se dělaj okna – byl  v ni bordel a poškrabala to. zkouším tu samou hadru na zadní okno – nic. Lidičky co to sem dovezli se stále dušujou, že sme jim to provedli my a furt dokola papouškujou to stejný. Já pořád smířenej s tím, že to zaplatíme,  hledám tu chybu která to zapříčinila. Nakonec už hážu hadru na zem do hlíny a štěrku, tam ji vyválím a pak na sucho drhnu okna – překvapivě ŽÁDNEJ ŠKRÁBANEC TO NENECHALO.

To už volám známemu co má taky myčku, jestli se s tím setkal. „Jó, to bude od škrabky na skla na led, podívej se zevnitř jestli tam něco je, esi ne, tak je to jasný.“

A opravdu. Poškrabaný nejvíc čelní okno a přední boční okna, jinak skoro nikde nic. Dokonce na čelním skle pokračuje škrábanec do plastu velkou rýhou.

Lidičkám oznamuju, že pokud najdou jedinej škrábanec zevnitř, tak uznám, že je to od nás, ale po pěti minutách hledání nic nenašli. Ale pořád si stojej za svým. Prej to tam prostě nebylo a hotovo.

Prej maj ještě 3 vouchery a už k nám nikdy nepojedou, tak jim ze slušnosti (spíš z blbosti) nabídnu proplacení, ikdyž je to po platnosti voucheru. Dávám borcovi 750kč zpět a on pořád prská dokola o těch oknech. V tu chvilu ho už posílám  do…. na vyšší místa. Prdel ať si dělaj z plastelíny.  Po zabité 3/4 hodině už na ně fakt nemám náladu.

 

Naši milí zákazníci, udělějte si obrázek podle sebe.

Kenny

 

 Publikoval v 08:20