Dub 082013
 

Loni jsem se se svým monster fechtlem (čopr kentoya 250) zúčastnil svojí první Custom soutěže… Samozřejmě, že jsem nevyhrál vůbec nic, s tím se tak nějak počítalo, idkyž naděje umírá vždy poslední….

Tak jsem nelenil a hned se pustil do stavby nového čopra. Bohužel práce je vždy přednější, takže uteklo hodně vody, skoro celej půlrok a byly Vánoce a zase jsem si udělal Zlaté prase. Byli jsme s tím v novinách Deníku Rovnost a i na internetu zase a působili po Brně rozruch. Zase:)

A jak Vánoce proletěly, tak skútřík stál ve skladu pod plachtou, občas jsem se na něj skočil podívat a nic víc…

Během ledna jsem se pustil do nové stavby čopra, ale 14 dní před Bohemia Custom 2013 jsem už věděl, že to nestíhám, takže jsem psal Járovi Novotnýmu, že se omlouvám, ale že čopra nedodám, ale jestli chcou zpestření, můžu jim tam hodit Zlaté prasátko, jako náhradu.  Došla mi pozitivní odpověď. „Tak přecijen pojedem do Práglůů“ pomyslil jsem si:)

Jeli jsme se jen zůčastnit a být do počtu, o to větší moje překvapení bylo, když jsem si šel pro diplom za 4.té místo, v kategorii Tuzemák. Ano mám radost z bramborového místa! Pro mě to bylo a je jako místo první. Upozorňuji, že čuník nemá žádné custom doplňky, „pouze“ speciální zlatý lak by MotoKenny a jsem právem na něj pyšnej.

Doufám, že moje další stavba premiérově předvede na BIG LAKE CUSTOM 2013 a teď je cílem bedna, tak mi držte palce!

Enjoy galerku.

Kenny

 

 

 Publikoval v 22:11