Úno 182010
 

Snad se Ondra neurazí za toto pojmenování, ale nejde jinak. I ze zbytků jde udělat hezká motorka..Tuhle mi Ondráš volal, jak kitovat motorku – pionýra, že jeho brácha to zadarmo v práci opískoval a právě ve sklepě bytovky kitujou. Tak jsem vysvětlil základní postupy, ale zakončil sem větou, „Nebo se na to v*ser a dovez mi to“.

Za dva dny byl za vratama i s pekáčem, započaté kitování (jo pěkný kluci – ať Vás tu jen nehaním) a já šel hledat plnič.

Inu načínat tříkilovku plechovku novou..se mi FAKT nechtělo, tak jsem slil zbytky asi ze 3 plechovek, jednu sem dokonce tahal z koše v dílně. Světe div se, plnič se ještě nějakej našel, stříklo se to a hurá brousit pod lak. Jelikož „jsme“ ten den rozsekali Slováky k snídani v hokeji na olympiádě, tak se mi pracovalo úplně na pohodu. Odpoledne už bylo všechno ready na lak.

OUHA:)

Ondra dotáhl syntetiku, že ji kdesi zadarmo splašil (sytě oranžová a bílá), a jelikož dělám jen akrylátové barvy tak byl bez šance a dostal na výběr krabicu se zbylejma barvama. Vybral SKODA romantic red a bílou sme slili taky ze dvou kelímků.

Dole jsou fotky z průběhu lakování. Můžu říct, že nejdražší složka na tomto „projektu“ byla nafta, kterou sem si zatopil v boxu. :-)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)